Marianne Hostrup

Jeg er lige rundet de 50 år, gift, har børn og nogle skønne børnebørn samt en sød lille hund.
Jeg er et livsglad og positivt menneske med et åbent sind, der selv har prøvet mange af de knubs livet giver os.

Mit kontor er på Sjælland, hvor jeg hjælper private kunder, både der, og hjemme hos dem selv.
Virksomheder i hele Danmark kan ligeledes booke foredrag og Sundhedstjek til deres medarbejdere..

Jeg har igennem årene kæmpet med vægten, og hver gang jeg nåede målet, tog jeg langsomt på igen. Jeg har prøvet alverdens slankekure, men lige lidt holdte de.

Så derfor var en livsstilsændring det rigtige valg for mig. Men samtidig har jeg også været nødt til at finde ud af, hvorfor jeg spiste som jeg gjorde, da rigtig mange af os spiser efter hvordan vores følelser er.

Hvorfor vælge Fru Slank som din kostvejleder?

Jeg er uddannet:
- Kostvejleder & Slankekonsulent
- Speciale i Børn & Overvægt
- NLP Coach
- Positiv Psykologi Vejleder
- Reiki Healer

Blandet med mine personlige erfaringer, og mine uddannelser, er det et rigtig godt grundlag for at hjælpe mennesker både med at tabe sig, holde vægten, eller tage på. Alle ting kan være lige svært.

Hvorfor navnet Fru slank - din slanke coach?
Fru Slank henvender sig til begge køn, og i alle aldre: Da jeg ikke selv er helt ung længere, føles det godt med dette navn.
Alle er velkomne, og alle kan hjælpes, uanset om man kun skal tabe 5 kg eller 50 kg, skal være vægt-stabil, eller tage på. Ingen udfordring er for stor.

Hvorfor Coaching under vægttab?

Coaching er en rigtig god hjælp når man skal tabe sig. Vi mennesker spiser ofte efter hvordan vores følelser er. Vi kan være kede af det, deprimeret, stresset, ensomme, forelsket osv.  Derfor mærker vi ikke efter, om vi egentlig er sultne eller mætte.

Mange af os spiser når vi skal hygge os. Det er “dansk” at forbinde hygge med slik, kage og andet guf.

Hvorfor er det, at selvom vi har en indkøbsliste med, kan vi ikke gå forbi slik, kager og guf i supermarkedet?

Hvorfor er det så svært at sige nej til mere mad, eller kage når vi er ude?

Hvis du kan nikke genkendende til ét eller flere af disse eksempler, vil du få stor gavn af coaching under dit vægttab. Faktisk kan coachingen betyde forskellen imellem, om du taber dig, eller om du bliver i dine gamle mønstre.

Det kræver ofte blot en livsstilsændring, som ikke behøver, hverken at være kedelig eller svær. Dette vil gøre at du holder din ønsket vægt, når målet er nået.

Kunderne siger:

Karina siger:
Marianne har hjulpet mig til at forstå hvorfor jeg tog på i vægt, og hvordan jeg igen taber mig, og holde vægten uden det behøver at være kedeligt. Samtidig har jeg fået en ny livsstil, der gør, at jeg nu ved hvad der er bedst for mig. 

Claus siger:
Fru slank har hjulpet mig godt på vej til mit nye jeg. Jeg har tabt 9 kg på 2 1/2  måneder, som har gjort, at jeg er gået 2 str. ned i tøj. Og nu kan jeg igen spille bold og lege med mine børn uden at hive efter vejret.

Mette siger:
Jeg er igang med et større vægttab. Jeg har før prøvet at tabe mig, men tabte modet undervejs, men denne gang virker det. Med de redskaber og den støtte jeg får undervejs af Marianne fra Fru Slank, ser fremtiden meget lysere ud. Jeg er begyndt at kunne gå ture og cykle igen, og jeg kan sige nej og modstå fristelser som f.eks for meget kage og slik.

Kathrine siger:
Der var 6 uger tilbage til mit bryllup - min store dag. Den skulle gerne være den bedste dag i mit liv. Men jeg syntes stadigvæk at jeg var lidt for stor, og ville gerne lige tabe de sidste 4-5 kg så kjolen sad perfekt. Marianne fra Fru Slank lavede et program til mig, hvor det lykkedes mig at komme ned på min ønskevægt, uden jeg skulle sulte mig selv. Samtidig støttede hun mig undervejs, både med gode råd, en super kostplan, og opmuntring, når jeg syntes det var svært.

Pernille siger:
Jeg har i mange år sloges med at være for tynd. Det er ikke sjovt når man ikke selv ønsker det. Bl.a. er det svært at finde tøj, at skulle vise sig frem for andre, og kommentarerne fra familie og venner, der troede, at jeg var på evig slanke kur. Marianne fra Fru Slank har hjulpet mig til et sundere liv, og jer er begyndt at tage på, på den sunde måde. Jeg har lært hvad jeg skal spise, og hvordan jeg holder min nye vægt. Dette har givet mig selvtilliden tilbage.

Skriv til mig